Montam orice fel de ascensoare standard sau concepute special pentru clientii Ascensorul Company Service SRL, lifturi de marfa sau scari rulante si le predam “la cheie”. Avem o mare experienta, stim ce ai nevoie si proiectarea este gratuita! Poti asadar sa personalizezi ascensorul dupa nevoi si pretul dorit. Mai mult, in contractele noastre avem cele mai avantajoase conditii de plata, in conditiile existentei unor garantii de plata, mergand pana la avans zero si plata in rate pana la 24 de luni. Beneficiati totodata de garantie pentru executie si montaj de 2 ani,  pana la 4 ani in anumite conditii, precum si mentenanta gratuita pentru primele 24 de luni dupa montaj. Ne ocupam, fara costuri pentru beneficiar, de obtinerea Autorizatiei de functionare ISCIR pentru ascensorului dvs.

Daca te-ai hotarat sa lucram impreuna, iata cateva idei pentru tine.

 

Alegeti modelul potrivit de ascensor

  • Ascensoare electrice cu camera masinii

Oferim clientilor nostri ascensoare electrice configurabile la comanda destinate transportului a 4 - 24 pasageri, cu sarcina maxima de la 320 pana la 1600 Kg si viteza de functionare de la 1m/s pana la 1.6 m/s. Dimensiunile cabinei pot varia de la 900 x 1000 mm pana la 2100x1750 mm. Recomandarile noastre vor tine cont de proiectul dvs. de constructie, sau constatari e noastre din teren.

  • Ascensoare hidraulice cu camera masinii

Clientii nostri au numeroase posibilitati de optiune, pentru un ascensor executat intr-o configuratie standard cu sarcina maxima de 5000 Kg, sau pana la 8000 Kg la cerere. Viteza de deplasare a acestui tip de ascensoare este, in functie de dimensiunea si sarcina maxima a ascensorului de pana la 0.8 m/s. Exista posibilitatea inlocuirii camerei masinii cu un cabinet cu dimensiuni variabile functie de marimea agregatului.

  • Ascensoare fara troliu si fara camera masinii

Sunt actionate permanent de un motor de tractiune sincron. Aceste ascensoare sunt cele mai dezvoltate din punct de vedere tehnologic. Ascensoarele pentru care asiguram montajul au fost proiectate pentru sistemul de tractiune directa1:1 sau sistemul de tractiune 2:1.

Sistemul de tractiune 1:1 ofera avantajul ca poate permite pana la 3 accese la cabina, sau 3 ascensoare panoramice laterale.

Sistemul de comanda este serial, o parte fiind amplasata in cabina liftului si cea mai mare parte in panoul de comanda amplasat in peretele lateral de langa usile de palier de la ultimul etaj.

Aceasta tehnologie avansata ajuta la economisirea spatiului, simplifica intretinerea si service-ul, corespunzand standardului EN 81-70 ( DDA)

  • Ascensoarele cu troliu, fara camera masinii

Acest moldel de ascensor ofera cel mai bun raport dintre prêt si performanta. Ttoliul este situate deasupra putului. Sistemul de tractiune 1:1 poate ajunge pana la o viteza de deplasare de 1m/s si o sarcina de 630 Kg, asigurand-va un ascensor de calitate la cel mai bun pret.

Sistemul de tractiune 2:1 poate sa ajunga la o viteza de deplasare de pana la 1.6 m/s si o sarcina de pan ala 1600 Kg, oferindu-va posibilitatea sa aveti un ascensor de capacitate superioara fara camera masinii, la un prêt accesibil.

Sistemul de comanda incorporat este capabil sa ofere o supraveghere de la distanta, prin conectarea la internet, pe baza unui soft de monitorizare performant.

  • Ascensoare electrice de mare viteza, pentru ridicari inalte

Recomandam aceste ascensoare, executate la comanda potrivit cerintelor dvs. si pentru care asiguram asistenta de la proiectare, executie, transport si montaj pana predarea la cheie, urmate de servicii performante de mententenanta si supraveghere “in situ”, in cazul caldirilor comerciale, sau rezidentiale, cu inaltimea pana la 150 m. In varianta standard acest tip de ascensor ofera posibilitati de transport pentru un numar de 10 - 24 de pasageri si o viteza de deplasare de pana la 4 m/s.

O gama variata de optiuni, asigura optimizarea costului si performantelor acestui system de transport, precum:

1. Dispecerat inteligent, un sistem de comanda ce duce pasagerii la destinatie mai repede, optimizand gradul de incarcare. Cand un ascensor este chemat, controlul colectic cunoaste cate persoane l-au apelat si care este sensul de deplasare al fiecaruia, reducand astfel timpul de asteptare si calatorie, elimininand aglomeratia.

2. Functionare precisa – obtinuta prin sisteme multiple ce supravegheaza constant performanta cabinei, masurand fiecare aspect potrivit cerintelor stabilite prin soft si corecteaza cea mai mica deviere in milisecunde.

3. Usile inteligente – se bazeaza pe un sistem special de acces pe trei dimensiuni. Acest sistem creaza o retea invizibila de urmarire la accesul in cabina si se extinde si intre usile de palier. Regulatorul microprocesorului scaneaza fara intrerupere perdeaua de fascicule intrerupte si redeschide usile fara interventia pasagerilor. Pe langa siguranta sporita oferita pasagerilor, sistemul asigura totodata reducerea timpului de deschidere al usilor.

  • Lift-uri pentru marfa grea

Pot fi folosite ca ascensoare auto, sau pentru transportul de marfa grea in cladiri si depozite. Asiguram asistenta de la proiectare pana la montajul final pentru o gama variata de lift-uri pentru marfa , cu sarcina maxima de la 50 – pana la 8000 Kg. Avem solutia potrivita pentru Dvs.

  • Scari rulante – trotuare rulante

Scarile si trotuarele rulante sunt o solutii importante de transport pentru unele cladiri comerciale, aeroporturi , gari si statii de metro, destinate traficului de persoane.

Asiguram montaj la cheie pentru o gama variata de scari si trotuare rulante ( cu o singura curba, sau cu doua curbe) si asteptam cu interes cererile Dvs. pentru a va transmite informatii suplimentre si oferte personalizate.

Despre noi

Producatori importanti de ascensoare si echipamente specifice, transmit oferte si sunt onorati sa asocieze brand-ului lor calitatea serviciilor Ascensorul Company Service SRL datorita profesionalismului serviciilor de montaj ascensoare, certificate prin numeroase acreditari, dar si a serviciilor de mentenanta, intretinere si revizii periodice a ascensoarelor instalate, fara egal in ceea ce priveste costurile, rigurozitatea tehnologica si operativitatea.

mai mult ...

Contact

Comercial

Tel.      +40 744 50 20 30

Tel/Fax       +40 21 336 32 09

contact@ascensorul-company.com

Bucuresti, Str.Nehoiasi nr.24

Tehnic

Bucuresti - 0766 50 20 30

Slobozia - 0723 42 79 57

Calarasi - 0742 12 25 60

Targoviste - 0744 757 225