Modernizam ascensoare la preturi foarte competitive. Cladirea arata mai bine, functionarea este mai silentioasa, pasagerii se bucura de siguranta si confort, costurile de intretinere si consumul de energie se reduc. Apeleaza Ascensorul Company Service SRL pentru modernizarea ascensorului. Afla mai mult despre serviciile noastre.

 

Cand este recomandata si utila modernizarea ascensorului ?

Modernizare ascensoare

Durata normala de functionare a unui ascensor este de 25 de ani ( cand se impune reparatia capitala), in timp ce normele fiscale permit amortizarea unui ascensor intr-o perioada de 8 – 12 ani, dupa care modernizarea ascensorului este o optiune demna de luat in seama, prin beneficiile pe care aceasta le poate aduce proprietarilor, respectiv:

  • Cresterea sigurantei
  • Reducerea costurilor de functionare
  • Cresterea confortului si calitatii transportului
  • Reconditionarea – renovarea cabinei

Un criteriu important dupa care care proprietarii apeleaza la modernizarea ascensorului este uzura morala.

Daca la instalare aspectul modern si functionalitatea superioara nu au fost considerate importante, este posibil ca dupa cativa ani o functionare mai silentioasa, viteza sporita de deplasare si un aspect mai modern al cabinei sa devina dezirabile. Nu in ultimul rand conteaza faptul ca, un ascensor modern si elegant, reprezinta o adevarata carte de vizita pentru imobil, locatarii si proprietarii acestuia.

Uzura fizica a ascensoarelor este la randul ei determinant pentru luarea deciziei de modernizare a ascensorului.

Semnele unei uzuri premature sunt vizibile, precum aparitia unor defectiuni ce necesita interventii suplimentar fata de reviziile periodice programate, aparitia repetata a unor intreruperi in functionare ce necesita interventia de urgenta, mai ales in cazul blocarii cu persoane intre etaje dar si accidente, sau mai putin vizibile precum costuri tot mai mari necesare pentru reparatii si consum de energie.

Uzura accelerata este determinata de dimensionarea si configurarea incorecta a caracteristicilor ascensorului la instalare potrivit frecventei de utilizare si regimului de functionare, dar si de calitatea mentenantei in perioada de garantie si post-garantie.

Aspectul si nivelul de confort sunt conditionate si de modul de exploatare de catre pasageri, uneori schimbarea cabinei fiind necesara din considerente de estetica si igiena, dar si pentru siguranta pasagerilor, ce poate fi afectata prin descompletarea sau distrugerea unor echipamente din dotare.

Serviciile Ascensorul Company Service SRL de modernizare a ascensorului

  • Calitatea serviciului pentru pasageri

Panoul de comanda cu microprocessor creste viteza de deplasare a ascensorului cu cca 20% fata de acelasi model ce are in dotare un sistem de comanda traditional. Pentru ascensoarele cu comanda colectiva, utilizate in institutii, timpul de asteptare mediu pentru pasageri pe fiecare etaj este redus cu 20 pana la 40% fata de ascensoarele din generatia ajunsa la maturitate din punct de vedere al duratei de utilizare.

Introducerea unor componente electronice pot creste considerabil fiabilitatea, flexibilitatea si precizia in functionare a ascensoarelor modernizate, precum confortul cursei, precizia de nivelare ce pot fi programate, in timp ce regulatorul de frecventa pentru usi automate comanda si controleaza deschiderea lina a acestora.    

  • Siguranta superioara

In ultima perioada standardul tehnologic si normativele de siguranta au suferit modificari importante cu scopul de a spori siguranta in functionarea ascensoarelor. In acest context Ascensorul Company Service SRL asigura in procesul de modernizare instalarea unor senzori de suprasarcina a cabinei, bariera de siguranta pe toata inaltimea usilor, instalarea unui modul telefonic si sisteme de comunicare de urgenta cu mecanicul de serviciu, in cazul institutiilor.

  • Consum energetic redus

Instalarea unui regulator de frecventa de tip VVVF, ofera un control superior asupra puterii consummate de motor, ceea ce conduce la reducerea consumului de energie cu pana la 50% si la o uzura mecanica a troliului mai mica.

  • Renovarea cabinei

Posibilitatile de renovare – de schimbare a design-ului cabinei sunt tot mai spectaculoase, in timp ce costurile sunt in continua scadere, ajungand la un nivel de neimaginat in urma cu cativa ani. Puteti opta acum pentru un interior modern, cu podea din otel, pereti vopsiti in cap electrostatic in culoarea dorita potrivit codului RAL si tavan prevazut cu grila moderna pentru iluminare, sau elegant in care peretii sunt realizati din materiale moderne si rezistente cu aspect de furnir din esente de lemn valoros, ca sa nu mai vorbim de stilul tehno , care va propune sa alegeti podele tip granit, pereti inox periat sau oglinda si alte multe optiuni, pe care vom fi onorati sa vi le prezentam la cerere.

Despre noi

Producatori importanti de ascensoare si echipamente specifice, transmit oferte si sunt onorati sa asocieze brand-ului lor calitatea serviciilor Ascensorul Company Service SRL datorita profesionalismului serviciilor de montaj ascensoare, certificate prin numeroase acreditari, dar si a serviciilor de mentenanta, intretinere si revizii periodice a ascensoarelor instalate, fara egal in ceea ce priveste costurile, rigurozitatea tehnologica si operativitatea.

mai mult ...

Contact

Comercial

Tel.      +40 744 50 20 30

Tel/Fax       +40 21 336 32 09

contact@ascensorul-company.com

Bucuresti, Str.Nehoiasi nr.24

Tehnic

Bucuresti - 0766 50 20 30

Slobozia - 0723 42 79 57

Calarasi - 0742 12 25 60

Targoviste - 0744 757 225