Producatori importanti de ascensoare si echipamente specifice, transmit oferte si sunt onorati sa asocieze brand-ului lor calitatea serviciilor Ascensorul Company Service SRL datorita profesionalismului serviciilor de montaj ascensoare, certificate prin numeroase acreditari, dar si a serviciilor de mentenanta, intretinere si revizii periodice a ascensoarelor instalate, fara egal in ceea ce priveste costurile, rigurozitatea tehnologica si operativitatea.

Cu Ascensorul Company Service SRL orice lucru complex si aparent complicat, pare simplu de rezolvat.

De altfel, rezultatele prezinta cel mai bine prezinta o companie. Ascensorul Company Service SRL face parte, avand in vedere Cifra de afaceri, numarul de personal si importanta pentru bugetul statului, din categoria intreprinderilor mijlocii din Romania, fiind o firma de top in domeniul sau de activitate prin calitatea managementului si rezultatele financiare obtinute. Sistemul de management al Ascensorul Company Service SRL indeplineste criteriile ISO 9001:2008, compania fiind auditata in acest sens de IQNet - The International Certification Network

Ascensorul company service ISO 9001

De la infiintarea sa in anul 1997, Ascensorul Company Service SRL inregistreaza o crestere constanta a numarului de clienti. Relevant pentru masurarea gradului de satisfactie este ca nici unul dintre beneficiari nu a renuntat la serviciile contractate in toti acesti ani, compania bucurandu-se de o reputatie solida si un bun renume, castigat prin cea mai importanta forma de publicitate „ recomandarea clientilor multumiti de calitatea serviciilor”.

Interesul in a cunoaste si rezolva cerintele clientilor, probitatea profesionala, alaturi de cel mai bun raport cost / calitate sunt apreciate de clienti, majoritatea acestora urmarind sa fie siguri ca pot beneficia de serviciile Ascensorul Company Service SRL prin incheierea unor contracte de lunga durata.

Masuri organizatorice speciale asigura 24/24 h interventia de urgenta a specialistilor Ascensorul Company Service SRL in cazul unor deranjamente ascensoare deservite pe baza de contract, in termen de 15 – 20 minute, indiferent de locatia in care se afla imobilul pe raza municipiului Bucuresti si SAI.

Pentru locatii unde functionarea ascensoarelor este foarte importanta ( Spitale, institutii guvernamentale, sedii de companii multinationale, centre comerciale, etc), Ascensorul Company Service SRL asigura servicii speciale de supraveghere ascensoare, asigurand permanent aici personal calificat pentru interventii de urgenta si intretinere ascensoare, pe durata programului, dar si in afara acestuia( revizii si reparatii efectuate noaptea), astfel incat beneficiarii sa aiba la dispozitie permanent ascensoare sigure, cu functionare ireprosabila.

Ascensorul Company Service SRL are capacitate si proceduri de lucru vizand rezolvarea unor deranjamente pentru reparatii accidentale si in cazul unor clienti cu care nu are contract.

Exista un interes crescut pentru modernizarea ascensoarelor in functiune de mai multi ani, beneficiarii dorind astfel sa beneficieze in continuare, cu costuri reduse, de ascensoare mai sigure, mai moderne si mai confortabile. Ascensorul Company Service SRL vine in intampinarea acestor clienti cu o oferta foarte competitiva.

Ascensorul Company Service SRL are competenta sa asigure reparatii capitale ascensoare ajunse la finalul duratei normale de functionare. Este o activitate complexa, ce necesita pe langa capacitatea profesionala, cunostinte tehnologice si experienta ( cunostinte aplicate), disponibilitate si capacitate inginereasca inovatoare, necesare pentru gasirea pieselor de schimb si echipamentelor ce trebuie inlocuite, cu echivalente existente acum in piata, respectiv pentru aplicarea unor tehnolgii care sa asigure functionarea in siguranta a acestor ascensoare pe o noua durata indelungata de functionare, potrivit normativelor in domeniu.

Daca va doriti pentru ascensorul Dumneavostra functionarea corecta si in siguranta, interventia rapida in caz de deranjamente, cheltuieli reduse de intretinere si reparatii, nu ezitati sa apelati la Ascensorul Company Service SRL.

 

Despre noi

Producatori importanti de ascensoare si echipamente specifice, transmit oferte si sunt onorati sa asocieze brand-ului lor calitatea serviciilor Ascensorul Company Service SRL datorita profesionalismului serviciilor de montaj ascensoare, certificate prin numeroase acreditari, dar si a serviciilor de mentenanta, intretinere si revizii periodice a ascensoarelor instalate, fara egal in ceea ce priveste costurile, rigurozitatea tehnologica si operativitatea.

mai mult ...

Contact

Comercial

Tel.      +40 744 50 20 30

Tel/Fax       +40 21 336 32 09

contact@ascensorul-company.com

Bucuresti, Str.Nehoiasi nr.24

Tehnic

Bucuresti - 0766 50 20 30

Slobozia - 0723 42 79 57

Calarasi - 0742 12 25 60

Targoviste - 0744 757 225